رزماری و احتمال خطر آن برای زنان باردار
رزماری گیاهی است که کاربردهای مختلفی داشته و به عنوان طعم دهندهی غذا، خوشبو کننده و در برخی موارد به عنوان یک درمان موثر در بیماریهای مختلف شناخته شده است. خواص این گیاه بسیار گسترده است و از آن در ساخت برخی داروهای طب سنتی استفاده میشود. در این مقاله میخواهیم به تاثیر رزماری و احتمال خطر آن برای زنان باردار اشاره کنیم.
در صورت درخواست مشاوره با متخصص زنان و زایمان و نوبت دهی با شماره تلفن: ۰۹۳۷۹۸۳۷۱۳۱ تماس بگیرید.
در این مقاله میخوایم
Toggleرزماری
گیاه رزماری با نام علمی Salvia rosmarinus یکی از گیاهان معطر خانوادهی نعناعیان است که گیاهی علفی به لحاظ ظاهری برگهای سوزنی شکل و همیشه سبز دارد. رومان یا اکلیل کوهی از نامهای دیگر آن بوده و دارای ساقهای چوبی به ارتفاع نیم تا یک متر است.
توصیه میکنم مقاله: بهترین سن بارداری را مطالعه نمایید.
خاستگاه رزماری
رزماری از گیاهان بومی مدیترانهای بوده و سرشار از ترکیبات ارزشمند است. در حال حاضر این گیاه به سرتاسر دنیا راه یافته اما استان مورسیا واقع در جنوب شرقی اسپانیا بزرگترین تولید کنندهی این گیاه در جهان شناخته شده است.
خواص رزماری
به نقد از سایت NLH، رزماری دارای طبع گرم و خشک بوده و سرشار از آهن، کلسیم، پتاسیم و ویتامینهای گروههای C، A و B6 میباشد. این گیاه از جمله ادویه جاتی است که حاوی مقادیر زیادی از فلاونوئیدها، فیبر، آنتی اکسیدان، پروتئین و کربوهیدرات میباشد و تحقیقات ثابت کرده در مقابله با باکتریها و بیماریهایی مانند سرطان مفید واقع شده است.
مصرف دمنوش طی دوران بارداری
انتخاب دمنوش مناسب در دوران بارداری کار بسیار دشواری است چرا که اطلاعات در مورد خواص آنها محدود است. از این رو همواره پیشنهاد میشود، همواره جانب احتیاط در این دوران رعایت گردد. تحقیقات ابتدایی ثابت کرده زنان باردار در صورت مصرف زیاد گیاه رزماری ممکن است با احتمال خطر خونریزی رحم و سقط جنین مواجه شوند. همچنین دمنوش رزماری موجب تقویت اعصاب و ایجاد آرامش شده و میتواند نوسانات خلقی در دوران بارداری را برطرف کند. توصیه میشود این دمنوش اغلب برای بعد از هفتهی 32 بارداری استفاده شود؛ چرا که باعث تحریک ماهیچههای رحم و آمادگی بدن برای زایمان میشود.
نتیجه گیری
رزماری گیاهی است که در سرتاسر جهان با خواص بسیار گسترده شناخته شده و از آن در ساخت داروهای مختلف استفاده میشود؛ اما نباید تصور کرد که فاقد عوارض میباشد. نکتهی مهم این است که زنان باردار به دلیل دوران خاصی که در آن هستند؛ بهتر است قبل از مصرف دمنوش، با پزشک متخصص مشورت کنند و از مصرف خودسرانهی آن بپرهیزند.
1 دیدگاه
اولین کسی باشید که در مورد این مطلب اظهار نظر می کند.
محتوای جامع و مفیدی بود. بسیار ممنونم…